PROBLEMATIKA “OSMOZE”

Mi Vam nudimo cjelokupno rješavanje problema osmoze na plovilu i dajemo jednake uvijete garancije na obavljene radove kao i proizvođač plovila!

5y

os1Svaki poliesterski GRP trup može "oboljeti" od osmoze. Duljina razdoblja do moguće pojave osmoze ovisi o nekoliko čimbenika, primjerice vrsti i temperaturi vode u kojoj je plovilo usidreno, a najvažnija je kvaliteta izrade trupa i materijali korišteni pri izradi. U prve tri godine broda javlja se 15 posto od sveukupnih slučajeva osmoze a kako je riječ o problemima u strukturi broda, valja se obratiti proizvođaču plovila jer proizvođač daje garanciju na strukturu broda u dužini od 5 godina . Većina ostalih slučajeva osmoze događa se unutar 5 - 7 godina eksploatacije plovila.

 

Važno je redovitim pregledima što prije utvrditi početak nastajanja osmoze, odnosno što prije obaviti preventivnu zaštitu.

Mi Vam nudimo cjelokupno rješavanje problema osmoze na plovilu! 

asd

    

44

 

HotVac je inovativni i patentirani proces rješavanja problematike osmoze na plovilima. Uklanja tjeskobu čekanja da se plovilo samo osuši utjecajem atmosferskih čimbenika, to može potrajati mjesecima…

HotVac procesu otprilike treba 10 dana za plovilo od 10metara i smanjuje vjerovatnost ponovne pojave osmoze.

Zašto koristiti HotVac:

  • Smanjuje vrijeme sušenja na dane
  • Uklanja osmozu i uzroke osmoze 

HotVac je najbolji način za liječenje osmoznih oštečenja!

4

 

os01
os2

 

 

Anorti d.o.o. je certificiran/obavlja djelatnosti po standardima sljedećih institucija
CROATIAN REGISTER OF SHIPPING
GERMANISCHER LLOYD